Ladies Only

AANMELDEN LADIES ONLY 2018 

Voor info mail nov@autospeedway.org

10-10-2018 Aanmeldingen

De reeds aangemelde dames vind je op:

ladies only aanmeldingen 2018  

Bijgewerkt op 10-10-2018
Op dit moment hebben we aanmeldingen in:
Stockcar F1
Stockcar F2
Rodeo (acon-FAC)
BMW 325i
Midland Rookie Rods
Midland Junioren
Superstandaard
2 ltr Hotrod
saloon stockcars
bangerstox

Wij willen graag 8 klassen (goedgevulde) laten rijden. Indien nodig en passend worden klassen samengevoegd!
Geef je daarom tijdig op, kunnen we klassen vullen-samenvoegen etc.
Bedankt voor jullie medewerking.


Een bericht van onze mediapartner  ASF racing merchandise

Wat in 2016 als een grap is geboren, is uitgegroeid tot een serieus race evenement op de race kalender van NOV Lelystad de ladysday. Roze vlaggen en vlaggetjes, roze ballonen en spandoeken. Een wasmachine voor een gelukkige bezoeker en gouden oorbellen voor de snelste dame in de F1 waren de ingrediënten voor een stormachtige dag. En ook de deelnemers spelen er op in met roze voorbumpers en de naam in het roze en ga zo maar door. Geen pumps of hoge haken in de pits, maar onwennige mannen soms vergezeld van kinderen of een vrouw gekleed in raceoverall. Tijdens de ladysday zijn de rollen omgedraaid en staan de vrouwen die het gehele jaar langs de lijn staan aan te moedigen nu in de picture voor onze fotografen de mooiste dag van het jaar tijdens de voor stellingsronde komt al het moois voorbij de ene nog mooier dan de andere het lijkt wel een snoepwinkel zou collega Ruud Swinkels zeggen die zijn ogen uitkeek wat er allemaal voor bij kwam. En het waren er nogal wat meer dan 125 deelnemers aan de start het is inderdaad geen grap meer maar serieus racewerk voor dames. De F2 dames gingen wat moeizaam van start met een half natte en droge baan dan weer volop grip en dan weer plotseling in de rondte er gebeurde van alles. Dian Peeters normaal rijdend in de F2 junioren was de dame van de dag elke race achteraan startend om vooraan te eindigen Dian won alle drie de races. En Die F1 dames wat een verschil met vorig jaar toen er erg rustig rondjes werden gereden. De organisatie had nog zogezegd geen contact deze dag!! nou alle F1 dames waren een klein beetje doof bij de briefing want wat gaven deze vrouwen en meiden een show weg, het was genieten. Of het nu kwam door de gouden oorbellen van ASF blijft de vraag? Maar het leek wel of het de dames iets extra gaf want gelijk vanaf het begin ging het gas er flink op. En wat opviel was, dat er zeker enkele talenten tussen zaten die we graag het hele jaar in een stockcar zouden willen zien rijden. En zeker niet voor de mannen zouden onderdoen. De gouden oorbellen werden gewonnen door Sanne Peetoom . Ze kreeg pech in de finale maar wat liet deze meid een snelheid en wagen beheersing zien deze dag. We kennen Sanne van de F2 junior klasse in Blauwhuis waar ze vaak te kort komt om in de top te eindigen, maar racen in de F1 van haar broer Bas gaf Sanne vleugels en reed ze zonder dat ze het in de gaten had de snelste ronde van de dag. Sanne nogmaals gefeliciteerd en alle F2 en F1 dames bedankt voor jullie inzet en enthousiasme we hebben van jullie genoten en we weten zeker dat editie drie voor 2018 al op de kalender staat, die nog rozer word En de organisatie van Lelystad namens ons en de dames bedankt voor een mooie dag.


Autospeedway Lelystad Ladies Only Raceday: “overdonderend succes
Nagels gelakt, oogschaduw en lippenstift op, en de pumps aan de kant: Het was Ladies Only raceday
op het Midland Circuit in Lelystad.
Nog nooit eerder zagen we zoveel lachende en glunderende dames op het circuit.

Het was hun dag, en dat was merkbaar. De mannen liepen wat onwennig en verward rond….,
de rollen waren ècht omgedraaid! “ De vrouwen verrasten iedereen, ze reden als echte racebabes, en klokten snelle tijden.
Met een geweldige opkomst, zowel landelijke als regionale aandacht op TV, en diverse andere media, was het een geweldige race dag.
De eerste editie van de Ladies Only day is een 100% geslaagde dag geworden, wat reden is om dit evenement ook in 2017 op de kalender te plaatsen.
Diverse race families kunnen nu zeggen dat alle personen in huis aan een Autospeedway wedstrijd hebben mee gedaan.
NOV Lelystad stak zijn nek uit om iets speciaals te organiseren en dit werd enorm gewaardeerd door de aanwezige dames en hun families.
We kunnen alleen maar zeggen: Dames we hebben van jullie genoten, we zien jullie graag terug op  28 en 29 oktober 2017! Ladies Only , Second Edition

PR  NOV en DSMG


Een terugblik op 2016:

 


 

(Visited 12.000 times, 39 visits today)